Home > Plakat typer

Plakat typer

Flytrafikk

Flytider er en ferdig løsning som lar deg vise flytider fra hele Norge og Europa med både avganger og ankomster. Løsningen henter live info fra Avinor. Helautomatisk løsning for flytider (letis) for hvilken som helst flyplass i hele verden. Kan vises på stående og liggende skjermer.

iBooking treningskalender

Vi samarbeider med iBooking om treningskalender i Displaysystem. Dersom du allerede benytter/bestiller iBooking har du mulighet til å vise aktiviteter på ditt senter på alle typer skjermer.

Bilde

Presenter dine enkeltbilder eller hele gallerier med vår bildemodul. Skreddersy utseende med tittel, beskrivelse og klokke for et profesjonelt look.

Klokke

Klokke-plakat med klokke. Du kan velge å vise digital eller analog visning. Endre farger, bakgrunnsbilde.

Vær

Med vår værmodul kan du enkelt sette opp værmelding fra hvilket som helst sted i verden. All værinformasjon leveres av YR.no og Met.no.. Vær-plakat som med ikoner viser dagens, morgendagens og neste dags værprognose med ikoner og tall.

Nyhets-feed (RSS)

Med Displaysystem kan du vise nyheter fra de fleste nettaviser i både inn- og utland, eller hente nyheter direkte din nettside eller intranett.

Notat
Informere med korte tekstbeskjeder og notater, velge skriftstørrelser, farger og... more
Nettside plakat

Vis innhold fra nettsider fra en link. (Må være med HTTPS.)

Google trafikk